Onderhoud Openbare Ruimte

Vrijblijvende
offerte aanvragen
Vaak begint het eerste contact met onze klanten met een eenmalige reiniging, maar in veel gevallen mondt dit uit in een langdurige samenwerking. Na onze eerste reiniging, ook wel “0-beurt” genoemd is uw straatwerk weer als nieuw, het meubilair schoon en het straatbeeld op topniveau. Deze investering is voor iedereen direct zichtbaar; winkeliers, inwoners en bezoekers zien allemaal dat het gebied een metamorfose ondergaan heeft. Succes gegarandeerd!

De bron van de vervuiling is helaas niet altijd te elimineren waardoor op een zeker moment het straatwerk en de inrichting weer zal vervuilen. Sommige locaties hebben genoeg aan een eenmalige reiniging, andere verdienen meer. Daarom adviseren wij tijdig onderhoudsreinigingen uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw buitenruimte op een hoogwaardig niveau van onderhoud blijft en niet terugzakt in haar oude hoedanigheid.

Ook uw openbare ruimte schoon, heel en veilig?

Wij reinigen niet alleen specifiek uw straten en pleinen, maar ook buurt winkelcentra, parkeergarages en parkeerterreinen, entrees van zwembaden, sportaccommodaties en vele andere druk bezochte locaties.

Onderhoudsplan

In samenwerking met onze opdrachtgevers maken wij een plan van aanpak afgestemd op het gewenste kwaliteitsniveau en het beschikbare budget. Wij kunnen u volledig ontzorgen, maar ook adviseren hoe het gereinigde gebied schoongehouden kan worden met inzet van uw eigen middelen, aangevuld met frequente reinigingen van Jadon.

Het materieel dat wij gebruiken is toegespitst op het vakkundig, en vooral volledig, verwijderen van alle voorkomende vervuilingen. Vaak zijn de beschikbare middelen bij onze opdrachtgevers hiervoor onvoldoende uitgerust en is het niet mogelijk het kwaliteitsniveau te behouden. Door de ondersteuning van Jadon kan er gezamenlijk voor gezorgd dat uw openbare ruimte ook schoon , heel en veilig blijft.
Een plan van aanpak is altijd maatwerk. In sommige gevallen is een hoge frequentie noodzaak, maar het kan ook zijn dat we adviseren om over een paar jaar pas terug te komen. Door onze jarenlange ervaring met het reinigen van de openbare ruimte kunnen wij voor elke situatie een passend advies op maat geven, afgestemd op uw situatie en budget.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

AANVRAGEN
Vrijblijvende
offerte aanvragen