Het is meestal het eerste wat bezoekers van uw bedrijf zien: de buitenkant van het gebouw. Met schone ramen en een keurig onderhouden gevel. Ook de uitstraling van een pand nemen bezoekers mee in de beoordeling van uw bedrijf of organisatie. Een eerste indruk maakt u maar één keer!

Professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van glas en gevel dragen bij aan een langere levensduur van het vastgoed en voorkomen hoge (onverwachte) kosten.

Wij hebben alle technieken in huis om uw glas en geveldelen te wassen.

Traditioneel of Telewash/Tuckerpole glasbewassing

Bevinden zich de ramen op de begane grond, dan reinigen wij ze volgens de traditionele manier. Voor ramen op grotere hoogte maken wij veelal gebruik van het Tuckerpole of Telewash Systeem. Dit is een uniek systeem voor glasbewassing, waarmee onze glazenwassers veilig ramen kunnen wassen tot op een hoogte van ca.10-12 meter. De telescopische stelen zijn van hoogwaardig carbon, zodat deze licht en flexibel zijn. Door deze stelen wordt osmosewater gepompt (water wat ontdaan is van kalk, overige mineralen en metalen). Het gebruik van osmosewater zorgt ervoor dat de ramen van uw pand streeploos schoon worden.

Ramen reinigen vanaf een hoogwerker

Indien uw ramen zich hoger dan 10 tot 12 meter bevinden, maken wij gebruik van een hoogwerker. Dit is een veilige en snelle manier om uw ramen te wassen.

Extra schoonmaakdiensten

Naast het reinigen van uw glas en kozijnen kunnen wij ook uw zonnepanelen en alle andere geveldelen reinigen zoals gevelbeplating, verlichting, gevelreclame, windveren, zetwerk en uw dakgoten inspecteren en reinigen.

Het inspecteren en reinigen van uw (plat) dak, en het reinigen en inspecteren van uw dak afvoersystemen, zowel conventioneel als UV-systemen (onderdruksystemen met pluvia’s), voorkomt grotere schades als dak lekkages en rot van onderliggende constructies.

Dak inspecties worden door ons periodiek uitgevoerd en voorzien van rapportages zodat u verzekerd bent dat uw dak in orde is. Mocht het tot schade of garantieklachten komen dan heeft u een gedegen onderbouwing voor uw verzekering of leverancier.
Heeft u een specifieke klus, geen probleem! Voor ieder project bieden wij een oplossing.
Wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

AANVRAGEN
Vrijblijvende
offerte aanvragen