Kwaliteit en veiligheid

Vrijblijvende
offerte aanvragen

Kwaliteit

Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze werken, en streven altijd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Even snel een klusje klaren is er bij ons niet bij.  Kwaliteit gaat voor kwantiteit, dat is ons credo. Dit houdt niet in dat we langzaam werken maar wel dat wij vooraf inschatten hoeveel tijd er benodigd is om het werk goed en veilig uit te voeren. 

Onze medewerkers worden intern opgeleid tot vakmensen, en hebben de beschikking over de modernste apparatuur die doorlopend wordt doorontwikkeld. Door de invoering van een continu verbeteringsproces voor onze organisatie, medewerkers en apparatuur, kunnen wij onze opdrachtgevers ten alle tijden een optimale dienstverlening bieden.

Elk werk wordt opgeleverd waarbij de beleving van de klant centraal staat, pas als u tevreden bent zijn wij het ook!

Veiligheid

Regelmatig voeren wij werkzaamheden uit op locaties waar een verhoogd veiligheidsrisico geldt, of op locaties met veel publiek. Jadon is dan ook VCA gecertificeerd, hetgeen een strakke aanpak garandeert op het gebied van veiligheid voor onze medewerkers en omstanders.

Al ons materieel en gereedschap wordt periodiek gekeurd en al onze medewerkers zijn voorzien van alle benodigde instructies en diploma’s om hun werkzaamheden veilig uit te voeren. Regelmatige interne veiligheidschecks zorgen ervoor dat wij alert blijven, ook bij werken die met grote regelmaat worden uitgevoerd. 
Veilig voor onszelf maar ook voor onze omstanders en andere aannemers. 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

AANVRAGEN
Vrijblijvende
offerte aanvragen