Uw openbare ruimte schoon en vrij van kauwgom? Jadon garandeert u; een schoon en kauwgomvrij winkelgebied, snel en vakkundig gerealiseerd, milieuvriendelijk en met een minimum aan overlast!
Onze openbare ruimte wordt in toenemende mate aantrekkelijk gemaakt met hoogwaardige verhardingen en goed doordachte inrichtingen. Hoe mooi en goed het ontwerp ook is, regulier onderhoud, zoals vegen, helpt echter niet te voorkomen dat het straatwerk vervuild.
Kauwgom -vaak in grote hoeveelheden aanwezig- is een grote bron van ergernis. Maar ook algen, mossen en grauwsluier, afkomstig van weer- en verkeersinvloeden, zorgen voor een grijze laag over de bestrating. Hierdoor wordt de oorspronkelijk bedoelde uitstraling teniet gedaan en staat het straatbeeld onder druk!
Onze reinigingsteams verwijderen alle kauwgomplekken en reinigen tegelijkertijd uw straatwerk.
Na een reiniging door Jadon ondergaat het straatbeeld een ware metamorfose. Met de specialistische en gepatenteerde reinigingstechniek van Jadon wordt het straatwerk poriëndiep gereinigd met behulp van stoom en zeer heet water onder druk. Door de hoge temperaturen zijn chemicaliën overbodig waardoor de milieubelasting minimaal is. Bestratingen worden volledig schoon en zien er uit als nieuw! Doordat het proces regelbaar is kunnen vrijwel alle typen verhardingen worden gereinigd, ongeacht het gebruikte type voeg, steensoort of afwerking.

Een schoon winkelgebied trekt bezoekers, geeft de openbare ruimte een hoogwaardige uitstraling, zorgt voor veiligheid, en levert alle partijen alleen maar voordeel op!

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een schoon winkelgebied bezoekers een veilig gevoel geeft, vandalisme afneemt en dat een schoon winkelgebied als enig middel preventief werkt tegen her vervuiling. In een schone omgeving zijn mensen zich veel meer bewust dat zij hun troep in een vuilnisbak gooien, of hun kauwgom niet op straat spugen. Een vuile straat nodigt juist uit tot her vervuiling en vandalisme, met alle gevolgen van dien!
De term “Schoon, heel en veilig”, krijgt na een reiniging door Jadon extra lading. Bestratingen worden volledig schoon en zien er uit als NIEUW! Hierdoor krijgt de hele omgeving een extra impuls. Voor iedereen is het resultaat direct zichtbaar, de mensen zien dat er daadwerkelijk iets gebeurt!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

AANVRAGEN
Vrijblijvende
offerte aanvragen