Het reinigen van vloeren is een vak op zich, wat Jadon als geen ander beheerst. Vele miljoenen vierkante meters vloeroppervlak zijn al door ons gereinigd. De ervaring die wij hier hebben opgedaan wordt dagelijks gebruikt om onze opdrachtgevers van dienst te zijn.

Betonvloeren, Stelconplaten, coatingvloeren, kunststofvloeren, asfalt of straatwerk, wij reinigen vloeren van 200m2 tot 100.000m2. Garagevloeren, industrievloeren, werkplaatsvloeren, magazijnvloeren, bedrijfsterreinen, parkeerterreinen en parkeergarages. Alle vloeren worden door ons gereinigd, grondig, snel en milieuvriendelijk.

Of het nu gaat om een eenmalige reiniging of periodiek onderhoud, voor elke type vaste vloer hebben wij een passende oplossing.

Het reinigen van zeer zwaar vervuilde vloeren is onze specialiteit, met onze gepatenteerde specialistische reinigingstechniek is geen vervuiling te sterk.

Technieken

In de meeste gevallen werken wij zonder gebruik te maken van chemicaliën, die problemen kunnen geven in uw rioleringssysteem of zuiveringsinstallatie. Daarnaast is het onnodig gebruik van reinigingsmiddelen schadelijk voor ons milieu.

Wij werken met water onder gepaste druk met zeer hoge temperaturen waardoor de meeste vervuilingen afbreken en vervolgens worden opgezogen. Ons proces is volledig instelbaar waardoor wij voor elke vloer de juiste intensiteit kunnen instellen voor een maximaal resultaat.

Met onze gepatenteerde reinigingstechniek reinigen wij uw vloer met de grootste zorgvuldigheid tot deze er weer als nieuw uitziet!

Milieuvriendelijk en met een top resultaat

Voor het reinigen van grote vloeroppervlakken hebben wij zelfrijdende machines op basis van hogedruk en kokend water, voor kleine ruimten passen we handmatige werktuigen met heet water hogedrukreiniging toe, met of zonder afzuiging. Voor licht vervuilde vloeren worden meestal industriële schrobmachines ingezet.

Wij reinigen vloeren van:

Commercieel vastgoed, Winkels, Werkplaatsen, Logistiek & Industrieel vastgoed, Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Parkeerbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, Luchthaven terminals, OV-terminals en magazijnen.

Staat uw soort vastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Laat het ons weten wij hebben voor ieder project een passende oplossing.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

AANVRAGEN
Vrijblijvende
offerte aanvragen