Industriële reiniging

Vrijblijvende
offerte aanvragen
Onder industriële reiniging verstaan wij alle gebouw elementen en buitenverhardingen van industriële omgevingen, machines en installaties. U moet dan denken aan staalconstructies, plafond- en dakpanelen, binnenwanden, buitenwanden, verlichting, en technische (productie) installaties. Maar ook uw industrievloeren kunnen door ons perfect worden gereinigd.

Industriële reiniging is in de meeste gevallen maatwerk, wij starten daarom altijd met een inventarisatie van de problemen, en maken vervolgens een plan van aanpak op. Met onze opdrachtgever wordt bekeken of er wat aan de bron kan worden gedaan, en geven wij een gedegen advies voor reiniging en eventueel periodiek onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw gebouwen en installaties in een goede staat verblijven.

De technieken die hiervoor worden, ingezet zijn;

Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemische reiniging, stoom cleaning, vuilfreestechniek, stofverwijdering met vacuümtechnieken, reiniging met osmosewater en handmatige reiniging van gevoelige installaties.

Veiligheid staat voorop

Al onze medewerkers zijn voorzien van een VCA certificaat en worden intern verder geschoold om veilig te werken. Voor klussen met een verhoogd veiligheidsrisico wordt een specifieke risico inventarisatie opgesteld en volgt een gedegen veiligheidsinstructie.

Eén aanspreekpunt voor al uw reinigingswerk

Door onze brede dienstverlening zijn wij u niet alleen in uw industriële omgeving van dienst, maar verzorgen wij ook andere reinigingsdiensten als glasbewassing, het reinigen van gevels, reclamezuilen, zonnepanelen, dak inspecties enz. Zo ontzorgen wij u voor al uw reinigingsvraagstukken.

Industriële reiniging door Jadon

Of het nu gaat om eenmalige reiniging of om het frequent reinigen van uw installaties, Jadon is voor u de juiste partner.
Heeft u een specifieke klus, geen probleem! Voor ieder project bieden wij een oplossing. Neem snel contact met ons op wij adviseren u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

AANVRAGEN
Vrijblijvende
offerte aanvragen