Een goed onderhouden gevel bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw pand, en zorgt voor behoud van waarde van uw onroerend goed.

Door weersinvloeden, organische en atmosferische vervuilingen wordt uw gevel aangetast. Naast dat de uitstraling van uw pand verloren gaat, kan dit ook tot onderliggende schades leiden als lekkages, schimmelvorming en vorstschades.

Om verdere vervuiling of verval te voorkomen is het belangrijk om uw gevel op professionele wijze te laten reinigen en, waar nodig, te beschermen.

Jadon Specialistische Reiniging maakt gebruik van professionele materialen en machines, waarmee wij uw pand op veilige wijze goed kunnen reinigen. Afhankelijk van uw soort gevel, bepalen wij welke materialen ingezet worden om het juiste resultaat te behalen.

Gevelmaterialen

Wij reinigen gevels van staal, kunststof (damwand en sandwichpanelen), beton en  steen.

De meest gebruikte gevelbekledingen voor bedrijfspanden en commercieel vastgoed zijn gevelpanelen van damwand of sandwichpanelen, vaak afgewisseld met metselwerk, betonelementen en glazen gevels. Conventioneel metselwerk wordt vaak toegepast bij kantoorpanden, instellingen en woonhuizen.

Voor alle materialen hebben wij de juiste technieken in hus.

Gevelreiniging vindt plaats middels:

Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemische reiniging, stoom cleaning, vuilfreestechniek en telewash of tuckerpole systemen.

Milieuvriendelijke gevelreiniging

Uitgangspunt is dat uw gevel in eerste instantie milieuvriendelijk gereinigd wordt, bij voorkeur zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen, mocht dit onvermijdbaar zijn dan passen wij alleen middelen toe die een minimale milieubelasting kennen en/of volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Reinigen op hoogte of met een complexe bereikbaarheid is onze specialiteit. Waar andere afhaken gaan wij verder.

Beschermen

Na reiniging van uw gevel is het raadzaam uw gevel te beschermen ook wel impregneren of hydrofoberen genoemd. Bij het impregneren of hydrofoberen wordt uw gevel bepoten met een beschermlaag waardoor uw gevel vuil- en waterafstotend wordt, en vuil en vocht niet meer in de gevel kan trekken. Het impregneermiddel is wel waterdamp doorlatend waardoor de gevel wel van binnen naar buiten kan ademen, er ontstaan binnen dus geen vochtproblemen door het waterafstotend maken van uw gevel.

Er zijn verschillende impregneermiddelen beschikbaar, wij kijken welk product het best geschikt is voor uw toepassing. Alle producten die wij gebruiken zijn uitsluitend van hoge kwaliteit.

Voordelen van het beschermen van uw gevel;
  • Uw gevel wordt vuil- en waterafstotend
  • Uw gevel blijft langer schoon
  • Uw gevel is beter beschermd tegen schimmel en vorstschade
  • Uw gevel is eenvoudiger te reinigen.

Wij reinigen en beschermen gevels van:

Commercieel vastgoed, Winkels, Logistiek & Industrieel vastgoed -Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, Luchthaven terminals en magazijnen.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het reinigen en beschermen van gevelwerken.
Heeft u een specifieke klus, geen probleem! Voor ieder project bieden wij een oplossing.
Wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

AANVRAGEN
Vrijblijvende
offerte aanvragen