Reinigen parkeergarages

De vloer speelt een steeds grotere rol bij het ontwerp van een parkeergarage. Vloercoatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten opzichte van de conventionele betonvloer. Vervuilingen worden hierdoor eerder zichtbaar en kunnen vaak niet met conventionele technieken gereinigd worden. De vloer, die juist een schoon en veilig gevoel moet geven aan de bezoekers, vervuilt en de garage verandert in een onprettige omgeving. Bel Jadon voor het reinigen van uw parakeergarage!

Jadon kan zowel beton- als coatingvloeren uitstekend reinigen.

De vloeren worden poriëndiep met warm water gereinigd, waardoor oliesporen, fijnstof en andere vervuilingen loslaten en opgezogen worden. Uiteraard zonder beschadiging van vloeren en belijningen. Onze reinigingsteams hebben grote ervaringen in het reinigen van vele verschillende ondergronden en weten precies hoe welke vloer gereinigd kan worden.

Tevens wordt het schadelijke (fijn)stof tijdens dezelfde behandeling verwijderd. Ook bij deze reiniging wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Aantasting van de vloeren of problemen in de olie- en vetafscheider door oplosmiddelen (emulgeren) worden hierdoor uitgesloten. Onze machines zijn:

  • voorzien van vierwielaandrijving voor het probleemloos nemen van steile en gladde hellingen;
  • geschikt voor een doorrijdhoogte van twee meter;
  • uitgerust met een roetfilter, die 99% roetdelen uit de uitlaatgassen haalt.

Dankzij de grote afzuigcapaciteit en het hete water heeft de vloer een korte droogtijd en kan de garage snel weer in gebruik genomen worden. Het ‘s nachts uitvoeren van deze werkzaamheden behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Totaalreiniging

In veel gevallen wordt niet alleen de vloer door Jadon gereinigd maar ook direct aanrijdbeveiligingen, gaaswerk, wanden en eventueel plafonds. Alle werken worden met eigen materieel en medewerkers uitgevoerd. Ook kunnen wij u adviseren in structureel reinigingsonderhoud zodat uw garage te allen tijden schoon blijft! Wij kunnen u dus een totaalconcept aanbieden waarbij efficiënt gewerkt wordt met onze standaard hoge kwaliteitsnormen!

parkeergarages totaalreiniging Jadon

Schone vloeren geven een veilig gevoel aan de bezoekers!

Uw parkeergarage ook schoon en aantrekkelijk voor bezoekers? Bel snel 0488 430 289 of vul het contactformulier in; wij adviseren u graag!