Beheer je projecten

Tilburg OV Terminal

Opdrachtgever: Gemeente Tilburg

Oppervlak: 5500 m2

Korte uitleg:

De natuurstenen tegels van het nieuw ingerichte busstation en stationsplein in Tilburg zijn grondig door Jadon gereinigd. Door de hoge bezoekersfrequentie en wachtende reizigers ontstaan sterk geconcentreerde vervuilingen bij drukke passages en zitgelegenheden. De verhardingen zijn  gereinigd met stoom en water onder druk zonder gebruik te maken van chemicaliën. Door het uitvoeren van periodieke reinigingen blijft de locatie in goede conditie en is er minder sprake van her-vervuiling.

Aanvullende foto's bij dit project:

Arnhem Centraal Station

Opdrachtgever: NS/Blankers Schoon

Oppervlak: 16.000 m2

Korte uitleg:

Na de eerste succes volle reinigingen van Station Arnhem Centraal  in 2019 en 2020 is de volgende aanbesteding ook gegund. De reiniging bestaat uit alle perronoverkappingen boven- en onderzijden, staalconstructies in het spoor en onder de perronoverkappingen, glaspartijen van het gehele station, inclusief de OV terminal, betonelementen, rvs-panelen en plafonelementen. De werkzaamheden worden zowel s'nachts als overdag uitgevoerd. Uitvoering 2e helft 2021

 

 

Aanvullende foto's bij dit project:

Gorinchem Woonboulevard Spijksepoort

Opdrachtgever: Klop Beheer

Oppervlak: 15000 m2

Korte uitleg:

Om de woonboulevard weer een flinke positieve impuls te geven hebben wij voor de tweede maal opdracht gekregen alle bestratingen van woonboulevard Spijksepoort te reinigen. Op deze locatie is gebruik gemaakt van licht gekleurde verhardingen die gevoelig zijn voor grauwsluier, algen en mossen. De bestratingen knappen enorm op tijdens de reiniging en de gehele locatie heeft weer een ware metamorfose ondergaan. Met dank voor de altijd perfecte samenwerking met beheerders en winkeliers!

In enkele weken is de buitenruimte weer teruggebracht in nieuwstaat.

Aanvullende foto's bij dit project: