Reinigen van stations en luchthavens

Veel voetgangers op een klein oppervlak betekent een hoge vervuilingsgraad, vooral als mensen staan te wachten met etenswaren, frisdranken, kauwgom en sigaretten. Er wordt echter wel verwacht dat juist deze locaties zoals stations en luchthavens schoon, opgeruimd en veilig zijn.

Schone winkelgebieden zijn aantrekkelijke winkelgebieden.

Het unieke reinigingsproces van Jadon is bij uitstek geschikt om zonder overlast snel en grondig tegen de vervuiling op te treden. Jadon beschikt over de specifieke know how en ervaring waar deze bijzondere locaties om vragen. Met de juiste procedures en technieken leveren we altijd een perfect eindresultaat.

jadon-kauwgomverwijdering is vca_tuv gecertificeerdJadon reinigt met grote regelmaat trein-, busstations en luchthavens in de Benelux en Duitsland. Uiteraard is ons bedrijf VCA gecertificeerd waardoor een strakke aanpak garandeerd is op het gebied van veiligheid voor onze medewerkers en omstanders.

Specialistische reinigingswerken:

Naast de reiniging van het straatwerk op perrons en terminals worden er ook specialistische reinigingen uitgevoerd voor luchthavens en spoorwegen, deze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit;

  • Oliespoor verwijdering op platforms
  • Alle voorkomende reinigingen op en rond landingsbanen
  • Kauwgomverwijdering op vertrek en aankomst terminals
  • Het reinigen van wanden en objecten binnen of nabij PVR (Rail)
  • Gevelreiniging van stationsgebouwen
  • Reinigen van trappenhuizen, traversen en tunnels
Jadon reinigen luchthaven
reinigen perron station Den Haag CS

Bel snel 0488 430 289 of vul het contactformulier in; wij adviseren u graag!